ALS is een 100% dodelijke ziekte. Na de eerste verschijnselen leven ALS patiënten gemiddeld nog 3 tot 5 jaar. Ons doel is deze jaren zo prettig mogelijk te laten zijn. Steun daarom ALS Zorgregelaars, zodat we zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen hiermee kunnen helpen. Wij doen dit door zaken voor hen te regelen. De huidige ALS-patiënten verdienen onze steun. Doneer daarom nu.

We willen de mensen bedanken die gul gegeven hebben bij het afscheid bij NDIX van Jeroen van de Lagemaat. Jeroen was een zakenrelatie van Johan Meijerhof en heeft bij zijn afscheid als algemeen directeur gevraagd om een donatie te doen aan ALS Zorgregelaars. Tevens willen we iedereen bedanken die na het overlijden van Johan een bedrag heeft over gemaakt naar ALS Zorgregelaars. We zijn er blij mee en kunnen mede hierdoor in juni starten met onze pilot in Friesland.
 

Eenmalige donatie

Binnenkort kan je eenvoudig online doneren via onze website. Wil je alvast een eenmalige donatie doen, dan kan dat via onderstaande bankrekening. Alvast hartelijk bedankt.

Bankrekeningnummer: IBAN: NL16 INGB 01 01 733 526 - ALS Zorgregelaars